De unde cumparati Haine pentru CopiiDesi mici, copii tin foarte mult la garderoba lor si la fel ca oamenii mari, isi doresc sa o schimbe frecvent sau sa o imbunatateasca, toate acestea, uneori spre disperarea parintilor ce pot intampina probleme financiare, nepermitandu-si astfel de investitii ori de cate ori copii poftesc. Si pentru ca un copil trebuie privat de cat mai putine lucruri pentru a avea o copilarie fericita si relaxata, o multime de comercianti s-au gandit sa vina in ajutorul parintilor ce nu isi permit diverse cumparaturi, punandu-le la dispozitie o alternativa mai ieftina, anume cea a magazinelor second hand. Astfel, puteti apela din cand in cand, in detrimentul magazinelor celebre cu hainute care sunt destul de scumpe, la haine second hand copii reusind sa innoiti mereu sau imbunatatiti garderoba copiilor cu bani putini, spre fericirea dumneavoastra dar si a lor. In magazinele second hand veti gasi orice ei au nevoie in materie de vestimentatie la preturi mici, avantajoase, astfel incat sa va permiteti sa si cumparati hainutele necesare... 
Dar si sa va ramana apoi bani pentru alte pofte sau necesitati ale celor mici. Nu spune nimeni ca in dulapul copiilor trebuie sa se gaseasca numai haine second hand, dar in mod sigur cele ce se deterioreaza repede precum cele de joaca (ce au o durata foarte scurta de viata fiind rupte, patate, murdarite) sau cele ce raman mici rapid, au nevoie de o cheltuiala mai mica. Cheltuind mai putin pe hainele ce nu apuca doua sezoane in sifonier, eforturile de a cumpara mereu alte si alte haine va fi diminuat iar supararea atunci cand cei mici strica o hainuta va fi deasemenea mai mica, stiind ca pentru cumpararea sa nu s-a facut un efort major. La urmatoarea iesire la cumparaturi, vizitati un magazin de tipul www.mydressing.ro si acordati-va putin timp pentru a cerceta produsele existente aici. Veti observa preturile mici dar si hainele de multe ori calitative, provenite chiar de la firme de renume din colectii putin mai vechi.

CinematografulAm visat din nou cinematograful. Sunt foarte foarte incantata ca s-a întamplat asta. La ce ma refer? Ma refer la un cinematograf parasit, învechit, care apare uneori în visele mele si ma face sa ma simt ferita, fericita... Nu stiu de ce are efectul asta asupra mea, probabil tine de nevoia mea de spatiu si de intimitate. E unul din cele mai placute sentimente pe care le am atunci cand ma aflu în cinematograf. Ma simt parca în al noualea cer. Singura, eu si ecranul ala mare, nefunctional, care are nevoie de imagini pe el, dar care e atat de linistitor fara ele. Sa am sentimentul ca pot sa ma asez oriunde, oricum, oricand, ca sunt numai eu si sala imensa, degradata, întunecata, dar sigura. Dar, de data asta era înca cineva în cinematograful meu. Iesise dintr-un colt al camerei. Era un talhar care încerca sa fure ceva din el. M-a pus sa ridic mainile si ameninta un copil cu un pistol. Nu stiu ce s-a întamplat, dar am ajuns sa îl înfiez pe talhar si sa locuim amandoi în cinematograf. Eram barbat si aveam sotie. Dupa un timp a venit si ea sa locuiasca în cinematograf. M-am trezit cu un sentiment de împlinire ieri de dimineata.