Administrarea corecta a DiclofenaculuiDiclofenacul este o substanta recunoscuta ca fiind foarte eficienta in cazul reumatismului, a intinderilor musculare sau a contuziilor fiind de mai mare ajutor in aceste situatii ca paracetamolul sau aspirina si totodata mult mai nou pe piata. Acesta are o actiune anti-inflamatoare foarte buna si in plus, nu face parte din clasa analgezicelor opioide si nici nu contine steroizi precum cortizon. Pentru a sti mai multe despre utilizarea diclofenacului si a-l folosi in siguranta, convinsi de rezultatele pozitive ale tratamentului, iata ce informatii trebuie sa detineti: Dozaj diclofenac. Avand in vedere ca acesta se gaseste pe piata sub forma de tablete, capsule, drajeuri, picaturi, solutie injectabila, crema, gel sau plasture este dificil de apreciat o cantitate generala, maxima, recomandata, asa ca toate aceste variante ale diclofenacului se elibereaza numai pe baza de prescriptie medicala unde se specifica, in functie de pacient, forma recomandata pentru tratament cat si dozajul. Ca si punct maxim pentru tablete, nu depasiti niciodata 3-4 din cele de 150 mg.
Efecte secundare diclofenac. Cele mai multe efecte sunt asupra sistemului digestiv, mai ales in cazul celor ce au deja probleme de digestie, astfel incat tratamentul se recomanda a fi insotit de pastile ce protejeaza flora stomacala. Nu uitati si ca inainte de a urma un tratament, trebuie sa stiti sigur daca nu suferiti de alergii la aceasta substanta, pentru a evita starile acute de rau. Alte efecte secundare, pot consta in cresterea tensiunii, ingreunarea respiratiei, afectarea functiei renale si (un subiect aflat inca in dezbatere si studiu) cresterea de infarct. Indicatii diclofenac. Cel mai bine este sa luati o doza cat mai mica si sa nu o cresteti decat in cazurile absolut necesare, fara a depasi insa, doza maxima permisa. Deasemenea aveti grija sa nu combinati diclofenacul, in orice forma ar fi el, cu ibuprofen si nu il administrati copiilor, gravidelor, persoanelor cu astm si nici adolescentilor.

Apa Termala IvathermApa termala are (conform indicatiilor de pe ambalaj) multiple utilizari: fixeaza machiajul, calmeaza tenul, favorizeaza cicatrizarea si este recomandata si in cazul arsurilor solare provocate de o expunere indelungata la soare. Nu am observat nici unul dintre asa-zisele ei efecte pozitive insa va spun ca este foarte racoritoare. Si racoritor este efectul pe care il cautam in zilele in care cele 34 de grade de afara ma cam chinuiau. Mi-a fost o placere sa ma spray-ez cu apa termala, fara sa-mi stric machiajul. De proprietatile apei termale sunt convinsa. Nu de putine ori mi-a calmat pielea dupa sesiuni prelungite de bronzare la soare, fara protectie (sa nu faceti ca mine). In concluzie, sunt foarte multumita de apa termala de la Ivatherm.