De Revelion este Frumos si in TaraStiu ca este deja o moda petrecerea Revelionului in locatii cat mai exotice si indepartate, insa sunt si persoane care prefera ca in preajma sarbatorilor sa ramana in tara, alaturi de prieteni si membrii ai familiei care fie nu pot, fie nu doresc sa plece in strainatate. In primul rand va spun ca nu trebuie sa va ghidati dupa trend daca nu simtiti sa faceti un anume lucru, asadar este absolut in regula sa nu ravniti la Revelioanele exotice ci la cele in propria tara, undeva probabil la munte. Cand toata lumea nu stie pe unde sa plece mai departe, dumneavoastra puteti profita de frumusetile tarii si va puteti rezerva un sejur de Revelion la munte caci vorba aceea... aveti de unde alege statiuni atat pentru plimbari cat si pentru schiat daca va pasioneaza acest sport. Verificati la agentiile de turism cu care colaborati de obicei ofertele pentru Revelion in tara, la munte si alegeti de acolo destinatia care va place cel mai mult...


Care este si avantajoasa din punct de vedere al preturilor la cazare, caci si acesta este un aspect destul de important. Daca nu planuiti sa rezervati un sejur last minute, ar fi cazul sa incepeti sa va interesati pentru a beneficia de deal-urile cele mai bune. Cu cat se apropie luna Decembrie cu atat nu veti mai gasi atat de usor camere libere si deasemenea nici oferte cu reducere sau diverse facilitati incluse in pret. Nu uitati nicio clipa ca avem o tara frumoasa care are inca multe de oferit la preturi decente, asadar o puteti alege ca destinatie pentru Revelion fara teama ca veti avea o vacanta banala caci aveti marele avantaj de a fi langa toti cei ce va sunt dragi fara ca ei sa fie conditionati de un anume buget pentru a petrece alaturi de dumneavoastra cum s-ar intampla daca alegeti o destinatie indepartata.

Compromisul drumului PrincipalIntr-o vreme am fost suparata, de fapt cam pana azi, pentru ca o amica din virtual care, desi are un blogroll mai mult decat amabil, pe mine nu m-a adaugat niciodata, desi ma vizita destul de des. O oarecare ciuda, dublata de increderea ca pot face presupuneri si fara sa pun intrebari, m-a oprit s-o chestionez direct asupra acestui aspect. Intrebati-ma acum ce prefer! Nu-i cazul, nu-i asa? As mai vrea, daca tot m-am urnit, sa despachetez o povara ce mi s-a cocotat in suflet. Am legat-o bine, i-am atarnat si-o piatra de moara, sa stiu sigur ca nu pleaca nicaieri, doar constiinta mea nu doarme, numai se preface! Am primit, nu o data, instiintari de genul: te deranjeaza daca te trec in blogroll? Hai, serios, chiar o iei pe cararea asta?! Pana si eu reusesc sa dau de drumul principal! Da, am semnat si parafat compromisul, am raspuns si eu cu inscrieri pe raboj. As putea sa-mi gasesc scuze pentru gestul meu, dar cred ca adevaru-i ca mi-am dorit prea mult sa fiu citita si apreciata si-am uitat niste esentiale, de care mi-a amintit cineva, la intervale regulate. Ii multumesc frumos! Mi-am umplut podul cu vorbe goale si-n ele am turnat apa, sa stea umflate, sa-mi mangaie egoul prost. M-am trezit cand s-a lasat cu niste recomandari, pe la cei mai mari si mai puternici. Mda, exact asa cum ma gandisem, dar n-am vrut sa-mi recunosc treaza!